Facebook
Twitter
Mobile
RSS
RSS
RSS

   
 
FR
Live radio

90.0 FM

 Streaming

Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel 085 25 26 06
Fax 085 25 26 02

18 September 2018  -  Condroz Rally
De spanning loopt op?
Condroz 2018
Alvorens het over de deelnemers te hebben, zijn het parcours en het definitieve tijdschema alvast goedgekeurd. De voorbereidingen voor deze 45ste editie van de Rally van de Condroz (2-3-4 november 2018) lopen met andere woorden als gesmeerd.

Het is dus nog wat vroeg om het sportieve aspect van de wedstrijd, die nog altijd over de loop van twee dagen –zaterdag en zondag – wordt betwist, uit de doeken te doen.Het parcours leunt erg dicht aan bij dat van de editie 2017, weliswaar met de terugkeer van een etappe tegen de chrono in Engis en een totaal van tien verschillende proeven, in plaats van negen vorig jaar (222 gechronometreerde kilometers).

Naar de animaties dan, waar we kunnen melden dat de rally opnieuw verslagen wordt op een FM- en webradio (met DAB) en dat de handtekeningensessie wordt georganiseerd op vrijdag, na de formaliteiten van de technische controle en de ‘testproef’. De technische controle vindt plaats in de Peugeot-garage Schyns in Hoei.

Afspraak aan de grote tent van de wedstrijd, bij valavond op vrijdag.
Om een stand van zaken op te maken bij de deelnemers, moeten we nog enkele weken wachten. Maar bovenop de vaste tenoren van het Belgisch kampioenschap, verwachten we de deelname van verschillende R5’s van de nieuwe generatie, met de Citroën C3 en VW Polo bovenaan de affiche… die zullen proberen om de Skoda Fabia R5 pijn te doen. En zoals de traditie van de Condroz het wil, zouden verschillende ronkende namen uit het buitenland van de partij moeten zijn…

Tickets kopen kan nu al online via www.condrozrally.be. Twijfel niet, want de tarieven zijn voordelig in voorverkoop dankzij de exclusieve pakketten. Voor de deelnemers staat het inschrijfformulier en het reglement eveneens op de website. Rijders die zich voor 28 september inschrijven, genieten een financieel voordeel.

De 45steRally van de Condroz wordt georganiseerd met de trouwe steun van de Provincie Luik-Sport, La station des Gets in de Haute-Savoie, Ouftitourisme, de stad Hoei, Primus, RTBF, Classic 21, Vlan, La Meuse en 7Dimanche.  

 
 
Previous
Condroz Rally   05 Novembre 2017
Condroz 2015
Zege voor Princen, de titel voor Verschueren
Condroz Rally   19 Octobre 2018
Condroz rally 2018
Meesterlijk peloton
Lees meer